Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Születésnap
  2024-03-12 22:59:42, kedd
 
   
  Van egy jó hírem, a kisebbik lányom lengyel barátjának nem polip van az orrában, csak valamilyen bűzös gyulladás.Nem jól diagnosztizálták, kevés a jó orvos. Nekem is volt valamikor arcüreggyulladásom, sokszor szúrták fel az orromat. Nem tudom, ki miatt történt, hiszen állandóan hajtották végre a betegségeiket, főleg a töréseik mentén, ahogyan Szepes Mária az elmebetegségeiket kidolgozta a nagypán Pszichografológiájában.

Megjártam ma ebéd után a lottózót, a Pennyt és a dohányboltot. Felfigyel mindenki az erős fulladásra, hogy nem kapok levegőt, de legalább nem fújtattam, nem ájultam el a szorítástól, ami szokott néha érni.Mikor majdnem elájulok, kipréseli belőlem a vizeletet is, így is bennem van állandóan. Ezt nevezte el a pszichiátriájuk paranoid skizopreniának, bár nem tudtam, hogy én így közlekedek, hogy az ő szerepeiket és tetteiket hajtják végre csernobili győzelmük óta. Nem tudtam, hogy gondot jelentett, hogy mindezt megírtam a Vörös Oroszlán alapján, hogy egyetlen társam a magányban és vezetőm a nagyobbik lányom a születésnapomon, egyetlen ajándékomként, hogy már születésem óta tartott a világkönyvtára a sátánnak, németek és az RTL KLub kivitelezésében, összes skizoprenjükkel a világon, hogy elégettek mindent. Még a rózsakeresztes rend helyett is kivégeztek nap és holdjeles Ízisz-Jézusnak Keletesek által elnevezett táskámmal való bevitelemkor az elmeosztályukra 1997-es győzelmükkor, mivel ez a szimbóluma az engem születésem óta támadó angol rózsakeresztes rendnek, valamint a szabadköműveseknek.
Nem jó kenyeret vettem a múlt héten, jódozott só van benne, azt nem ehetek a struma végett. Ezért is kellett átmenni a Pennybe.

Holnap, ha nem alszom el, elmegyek laborba a vasgyári kórházba, csak a cukorszint ellenőrzése végett, mert januárban nem tudtam elmenni kontrollra. Telefonon majd felhívom őket, ha meglesz az eredmény. Már kértem időpontot augusztusra.

A kocsonyafarsangot a lányom vezényelte le, így csak vasárnap tudtuk megtartani a születésnapunkat. A kisebbik unokám sütött diétás tortát, de nem jött át, nagyon rosszul van, meg akar halni állandóan. Nem lett elégedett a tortával. Hiába küldtem neki cukormentes kaktuszfüge italt, meg proteines szeletet, nem nyúlt hozzá állítólag. Míg a múltkor nem rendeltem az áruházhól, nem is tudtam, hogy ilyen italok is léteznek, én egész életemben vizet ittam, meg teát, tejet, gyerekeimnek C vitaminos szörpöt vettem, mikor kicsik voltak. Luxus volt az üdítő, csak születésnapra volt. Ráadásul azt sem tudtam, hogy a születésnapot tortával kell megünnepelni, mivel nekem soha nem volt saját tortám. Ezeket a dolgokat otthon tanulja meg az ember, már akinek van normális családja. Így a gyerekeimnek csak kész cukrászdai süteményeket vettem, az jelentette a z ünnepit. Mellette sütöttem nekik minden hétvégén piskótatekercset, kígyórétest, meg hasonlókat, de az természetes volt. Főleg, amikor tejjegyet kaptam a várostól, tudtam túrós batyukat is készíteni.

Hajat mostam, hagytam leengedve megszáradni, szép göndör maradt. Kisminkeltem magam kékkel, kihúztam ceruzával alul a szememet, spirál, barnító gyöngyöcske és kész. Többet nem lehetett javítani az eldeformált külsőn. Szemhéjamba a kiadott könyveik alapján már itt létem idején kaptam a csapásokat, 1988-1989 körül, két oldalon, két düncs, ami kiáll - mint a lányomnak a Jáksó álla, amin egy ország nevetett - korábbi, még Újhelyben kaptam az 1983-as ballagás előtt. Meg persze, már szájpadlásom nincsen, tehát ebből már nem lehet arcot készíteni. Ráadásul, bármi is történne, meg történt a világ összes vallásának Jézus főszerepében és elméletével, én nem tudok feltámadni, sem átmenni a másik világba, mert embernek születtem.

Felvettem a tavaly lányomtól kapott rózsaszín ruhát, régi rózsaszín fülbevalót tettem be műanyagban, rózsaszín nyakláncot a nyakamba, amolyan zsákbamacskásat. Mindenki azt gondol, amit akar. Így voltam. Pezsgőt hűtöttem, két üveggel.
Másnap kicsit fájt a fejem, de mi ez ahhoz képest, amit érzek állandóan a testemen?

Kaptam egy orchideát nagyon szép üvegben, rózsaszín gyöngyök közé pakolva zöld és piros szív díszítéssel, 1 kézzel készített, barna, 300 db-os fotóalbumot, amit én kértem, egy barna sophit, amit én kértem, meg a tortát. Nagyon restellem a cigarettát - bár legszívesebben Fecskét szívnék -, de nem tehetek róla, nem én szívom. Ez is skizopreniának számít.Legalábbis a Pszichiátria jobban tudta mindig, mi van velem, mert ők hajtották végre a szerepeiket, betegségeiket, torzulásaikat, könyveiket a világrészek történelmével, vonultatásával a világnak az összes vallás, spiritizmus elméletével. Mióta tart? Amióta elhatározták, hogy embert áldoznak maguk helyett. Már a nagynénémet is cigivel győzték le, majd az egész családot, hogy apát kiborítsák. Ők így tisztulnak a cigitől, Müllerék földöntúli hatalmával.

A házi orvos megnyugtatott, hogy hiába tart régóta, egyik betegség sem halálos. 66 éve hordoztatják a világ bűneit, szerepeit, s még sokan vannak a világon, persze, hogy nem halálos, ha csak kivégző sorozatokat rendeznek, de tartanak engem hatalmas erővel. A Hunnia börtön rendezte be az Istálló-Vénuszos fogadásomat, mégpedig cigányként áldozva a családomat.

Anyám folyamatosan cigányozta apát, meg agybajosnak csúfolta, mert a katonaságnál agyhártya gyulladást kapott. Anyámnak az anyja kiállt a Rákóczi téri bérház emeletére, előttem kiabálta, hogy cigány apa és anyám meg kurva. Hát így éltem. Az egész egészségügy és a média utolsó emberként áldozott minket szlovák kakasos történelem alapján, a kommunista cigányként a Hunnia börtönelmével.




 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: születésnapunkat, diagnosztizálták, piskótatekercset, skizoprenjükkel, születésnapomon, kivitelezésében, zsákbamacskásat, elmeosztályukra, pszichiátriájuk, rózsakeresztes, világkönyvtára, vonultatásával, legszívesebben, skizopreniának, történelmével, betegségeiket, torzulásaikat, születésnapra, megnyugtatott, börtönelmével, ajándékomként, születésnapot, főszerepében, elhatározták, szájpadlásom, folyamatosan, gyerekeimnek, katonaságnál, győzelmükkor, dohányboltot, megünnepelni, pszichiátria, bevitelemkor, süteményeket, kisminkeltem, hordoztatják, kisebbik lányom, töréseik mentén, elmebetegségeiket kidolgozta, erős fulladásra, pszichiátriájuk paranoid, nagyobbik lányom, rózsakeresztes rend, elmeosztályukra 1997-es, engem születésem, múlt héten, struma végett, vasgyári kórházba, cukorszint ellenőrzése, lányom vezényelte, kisebbik unokám, születésnapot tortával, Szepes Mária, Vörös Oroszlán, Ízisz-Jézusnak Keletesek,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Próbálj meg ...  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam  Gonosz démon-álarc  Örülök, hogy látlak!  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Png cica  Hogy lehet megtartani  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Leonardo da Vinci gondolata  Jó éjszakát  Nagyi telefonál  Fekete-erdő desszert  Éretlen vers  Németh László tollából  Facebookon kaptam  Őrizkednünk kell...  Png nő  Reménység és erő Krisztustól e...  Facebookon kaptam  Julian Brass gondolata  Garai Gábor - Takarítás  Reménység és erő Krisztustól e...  Nem tudhatod  Az igazi szeretetért rendszeri...  Facebookon kaptam  Szívem tiéd  Png fotel  Akarat  Leonardo da Vinci gondolata  Régi emberek, akikre máig büsz...  Kaffka_Margit  Nagyi telefonál  Németh László tollából  Julian Brass gondolata  Lóhere  Facebookon kaptam  Julian Brass gondolata  Jó éjszakát  Julian Brass gondolata  Bertolt Brecht -től idézet  Akarat  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Szívem tiéd  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Fehér virág  Paul David Tripp Április 21  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Az igazi szeretetért rendszeri...  A kételkedés kezelése  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png cica  Nem számIt  Akarat  Facebookon kaptam  Alázat  Lóhere  Akarat  A kételkedés kezelése  Nem méltó hozzád  Facebookon kaptam  Png nő  Facebookon kaptam  A Megváltó szolgálatában  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Garai Gábor - Takarítás  Régi emberek, akikre máig büsz...  Nagyon különös  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Png ház  Egy hatékony szolga  Png telefon  Julian Brass gondolata  Facebookon kaptam  Akarat  210 éve született a SZÓZAT meg...  Gonosz démon-álarc  Akarat  Neked tudnod kell  Facebookon kaptam  Albert Einstein gondolata  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 20  Nagyon különös  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
kisebbik lányom, töréseik mentén, elmebetegségeiket kidolgozta, erős fulladásra, pszichiátriájuk paranoid, nagyobbik lányom, rózsakeresztes rend, elmeosztályukra 1997-es, engem születésem, múlt héten, struma végett, vasgyári kórházba, cukorszint ellenőrzése, lányom vezényelte, kisebbik unokám, születésnapot tortával, dolgokat otthon, gyerekeimnek csak, természetes volt, eldeformált külsőn, kiadott könyveik, ország nevetett, 1983-as ballagás, világ összes, másik világba, tavaly lányomtól, orchideát nagyon, barna sophit, világrészek történelmével, összes vallás, egész családot, házi orvos, világ bűneit, katonaságnál agyhártya, anyja kiállt, egész egészségügy, média utolsó, kommunista cigányként, születésnapunkat, diagnosztizálták, piskótatekercset, skizoprenjükkel, születésnapomon, kivitelezésében, zsákbamacskásat, elmeosztályukra, pszichiátriájuk, rózsakeresztes, világkönyvtára, vonultatásával, legszívesebben, skizopreniának, történelmével, betegségeiket, torzulásaikat, születésnapra, megnyugtatott, börtönelmével, ajándékomként, születésnapot, főszerepében, elhatározták, szájpadlásom, folyamatosan, gyerekeimnek, katonaságnál, győzelmükkor, dohányboltot, megünnepelni, pszichiátria, bevitelemkor, süteményeket, kisminkeltem, hordoztatják, nagynénémet, sorozatokat, spiritizmus, megszáradni, elméletével, díszítéssel, augusztusra, szorítástól, kaktuszfüge, cukormentes, kígyórétest, fotóalbumot, természetes, szemhéjamba, eldeformált, ellenőrzése, egészségügy, agybajosnak, fogadásomat, gyöngyöcske, szerepeiket, világrészek, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 11 db bejegyzés
e év: 51 db bejegyzés
Összes: 7247 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1408
  • e Hét: 8881
  • e Hónap: 15122
  • e Év: 67388
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.